Livets vackra

Verklig skönhet kommer inifrån. Visst är det också så att yttre betingelser kan bidra till att ge en startgnista för hur vi känner oss eller upplever tillvaron. Det kan exempelvis handla om något vackert att vila ögonen på, en doft som väcker något inom oss eller några ord som du läser som berör eller inspirerar dig.

Med tanke på det kommer jag att ha i min webbshop produkter som jag benämner som Livets vackra. Först ut är två vackra armband. När du klickar på ikonerna för något av armbanden kan du se dessa och läsa om produkterna. Med armbanden kommer det också som en gåva till dig att följa med ett kort. Vilket kort det blir kan du läsa om i samband med att du tittar och läser om armbanden.

Armbanden som jag säljer genom NOUELLE, designas och tillverkas i Stockholm med mycket kärlek och eftertanke De armband som jag säljer är ca 17 cm i omkrets. Vänligen notera att naturliga stenar kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Rekommendationen är att du tar hand om dina smycken. Förvara dem i en smyckespåse/ask.

Ett vackert kort med vacker text om livet följer med beställningen, som en gåva till dig. Vänligen notera att om du önskar kan du även gratis få en e-folder, Omfamna ditt välbefinnande med lite inspiration på vägen för glädje och välbefinnande i livet. Om du önskar e-foldern skickar du ett mail till mig om detta. Klicka här.

Doftljus

Tvål

Smycken