Livets vackra
Inspiration för en ny tid – DU är värd det allra bästa som livet har att ge

Vakna med harmoni – Tips för roingivande och sköna morgonstunder

Vakna med harmoni – Tips för roingivande och sköna morgonstunder

18 juli, 2024

Publicerat i: Guide

Tiden går fort och nu är vi inne i semestertider. En skön tid med fokus på avkoppling och vila. Själv uppskattar jag att pyssla och fixa men det sker i en rofylld anda. För mig är sommaren även en tid när nya saker gror inom mig och som sedan när tiden är rätt och mogen får komma fram. Det är härligt med kreativa processer.

Idag samtalade jag även med förlaget och några av dem är tillbaka från semestern. Mitt manus ligger nu hos lektören för språkgranskning. Sedan ska det tillbaka till förlaget för sättning och sedan följer ytterligare korrekturgranskning med mera. Ja, det tar tid och det får det göra. Min bok är under utformning. Så roligt! Ja hösten kommer helt klart att bli spännande.

Nu är det som sagt sommar och jag njuter. Nu har jag även en annan tid för att föra in några nya vanor. Nya vanor kan behöva sin tid för att befästas och bli en del av ens vardag. Just nu har jag köpt in ett meditationspaket med Deepak Chopra som jag genomför på morgnarna. Jag mediterar sedan tidigare och såg det som en god möjlighet att fortsätta utvecklas inom. Så härligt att börja morgonen med, och med det ingår även en stund med frågor att reflektera över och det ger mig och mitt inre välbefinnande så mycket. Morgonen bland annat fyller en betydelsefull funktion och det är en stund som jag värnar om och ger lite extra guldkant till. Det beror på att just morgonen kan sätta tonen för hur resten av dagen upplevs. Morgonen kan därför även vara en bra tidpunkt för att medvetandegöra sina tankar inför dagen och för att lägga önskad intention för dagen.

Jag har nyligen skrivit en guide med lite tips kring morgonstunden att inspireras kring. Den finns nedan här. När jag är ledig har jag andra möjligheter att disponera min tid så även morgonstunden men vissa saker består och prioriteras. Det handlar om val som gör gott för mig. En av dessa är min morgonmeditation och som ger mig en fin start på dagen.

Kanske hittar du något i guiden att inspireras av. Jag har författat några guider inom olika områden som jag kommer att använda i min verksamhet för att inspirera kring. Just denna lägger jag ut på bloggen.

Jag vill även varmt tacka för den uppskattning som jag har fått för min blogg. Tyvärr har jag och min webbdesigner inte just nu lagt in möjligheten för att kunna gilla eller skriva kommentarer. Vi håller däremot på och ser över för någon form av förändring inom området. Däremot är det så klart ok att dela inlägget på andra plattformar om du så önskar. Det går redan nu att göra.

Du är också alltid välkommen att skriva några rader till mig. Det blir jag bara glad för och mina kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Här kommer guiden med lite inspiration om att Vakna med harmoni – Tips för roingivande och sköna morgonstunder