Dubbla kort med otryckt insida

Information om korten

Samtliga natursköna kort här har otryckt insida. Det är perfekt exempelvis om du exempelvis vill ha lite mer skrivutrymme själv eller helt enkelt bara för en hälsningsfras. Bilderna som finns på korten har jag själv fotograferat.

Naturen är en stor källa för mitt skapande. När jag rör mig ute i naturen kommer mycket inspiration till mig som uttrycks genom min fotografering och min målning. I naturen får jag även mycket inspiration till mitt författande.

Korten är perfekta för dig som söker natursköna kort med vackra bilder. Kort som du kan ge bort för att glädja någon eller varför inte till dig själv.

En gåva till dig!
När du beställer mellan 2-4 st kort får du ett extra kort som gåva.
Du bestämmer själv vilket kort som ska skickas (så länge kortet finns i lager) till dig och du fyller i ditt önskemål i fältet ”Beställningsanteckningar” när du ska betala.