Livets vackra

Information om armbanden

Verklig skönhet kommer inifrån. Visst är det också så att yttre betingelser kan bidra till att ge en startgnista för hur vi känner oss eller upplever tillvaron. Det kan exempelvis handla om något vackert att vila ögonen på, en doft som väcker något inom oss eller några ord som du läser som berör eller inspirerar dig.

Med tanke på det kommer jag att ha i min webbshop produkter som jag benämner som Livets vackra. Först ut är två vackra armband. När du klickar på ikonerna för något av armbanden kan du se dessa och läsa om produkterna. Med armbanden kommer det också som en gåva till dig att följa med ett kort. Vilket kort det blir kan du läsa om i samband med att du tittar och läser om armbanden.

Armbanden som jag säljer har designats och tillverkats med mycket kärlek och eftertanke av NOUELLE i Stockholm. De armband som jag säljer är ca 17 cm i omkrets. Vänligen notera att naturliga stenar kan vara något ojämna och färgskiftningar kan förekomma. Rekommendationen är att du tar hand om dina smycken. Förvara dem i en smyckespåse/ask.

OBS: Ett kort ur Eva-Marias kortkollektion följer med som en gåva.
Värde 55 kr.

Stenar och kristaller har olika egenskaper och har ofta tillskrivits olika betydelser genom historien.
Stenarnas betydelse i de armband som jag säljer:

Bergkristall är en kraftfull sten som är bra vid meditation. Den kan rena, balansera och ta bort negativa energier. Bergkristall fungerar mycket bra med andra stenar då den förstärker andra stenars energier.

Rosenkvarts, kärlekens sten, står för kärlek och harmoni. Det är en sten för alla olika typer av kärlek som kan ge dig livsglädje, hjälpa dig förlåta och läka.

Akvamarin är en sten som ger mod. Det är en mycket lugnande sten som hjälper till att minska stress och tysta sinnet.

Jade är en lyckosten som drar till sig kärlek och pengar. Den kan hjälpa dig att förverkliga dina möjligheter och vara tålmodig för att nå dina mål. Jade kan även hjälpa dig att komma ihåg dina drömmar.

Lavasten kan hjälpa dig att få tillbaka kraften. Den kan hjälpa dig som går igenom förändringar och behöver släppa taget.

Ladda ner skötselråd här