Livets vackra
Inspiration för en ny tid – DU är värd det allra bästa som livet har att ge

Första blogginlägget

Första blogginlägget

1 april, 2024

Jag har länge varit inne på tanken att blogga och det är för att genom åren har jag allt mer börjat uttrycka mig genom skriften. Det ger mig avkoppling, mina tankar vädras och dessutom ger det skrivna nya perspektiv. Min blogg kommer att fokusera en hel del på personlig utveckling. Det är ett område som står mig nära. Likaså naturen och kreativa processer.

Jag bor själv och vackert naturnära med närhet till både skog och sjö och det betyder mycket för mig. Naturen har bidragit till att jag på djupet har hittat hem i mig själv och att mina kreativa gåvor har utvecklats. Min konstnärliga sida kommer till uttryck genom min fotografering. Till min överraskning kom även måleriet in i mitt liv för några år sedan. Jag visste inte att den ådran fanns inom mig själv. Ja livet är spännande och vad man kan upptäcka inom sig själv om man ger sig tid till det.

I både naturen och livet finns det så mycket vackert att se och uppleva. Med tanke på en värld som även många gånger kan upplevas orolig är det betydelsefullt för mig att i den mån det är möjligt rikta fokus på det som konstruktivt bygger livet på bästa sätt. Genom min blogg kommer jag att skriva om vad som är på gång i mitt liv och med fokus på såväl utvecklingsområden som livets möjligheter. Det är för mig att ge inspiration för en ny tid och att vi ska bära med oss att vi är värda det bästa som livet har att ge. När vi kärleksfullt tar hand om oss själva och fyller på oss med sådant som får oss att må bra har vi också en reservoar att ge ifrån till andra. Lite som att på flyget först ge  syrgas till sig själv för att sedan kunna hjälpa andra. När vi kärleksfullt tar hand om oss själva, lyssnar in oss själva vad vi behöver ökar också förmågan att på ett bra sätt även sätta gränser för det är bara en själv som kan känna det. Så klart är det inte alltid helt lätt men livet handlar också om att träna, öva och steg för steg kommer vi framåt. Livet är vår skola och ständigt lär vi oss saker. Så roligt och spännande!

Jag hoppas att du kommer att uppskatta att följa min blogg och om du har frågor om den eller om mitt företag är du välkommen att höra av dig. Mina kontaktuppgifter finns på min hemsida.

Allt gott till dig!